Duoline ApS

Duoline ApS blev grundlagt i 1999 af Verner Sloth og Tom Lauridsen, som begge har mange års erfaring indenfor vandbehandlingsbranchen.

Vi er en rådgivnings-, salgs-, service-, reparations- og produktionsvirksomhed, som arbejder indenfor vandbehandlingsbranchen med speciale i pool- og spaanlæg. Vi har en klimaafdeling, der monterer og reparerer varmepumper og affugtningsanlæg. Derudover har vi stor ekspertise indenfor klordoseringssystemer til private anlæg, så har du behov for rådgivning omkring, hvordan du mest optimalt doserer din spa eller pool, tilbyder vi doseringsanlæg samt produkter til klordosering.

Vi arbejder til dagligt med alle former for små og store opgaver inden for disse områder. Vi er meget kvalitetsbevidste og har et team af veluddannede montører og specialister, som er parate til at løse alle former for problemer og opgaver omkring elektronik- klima- spa- og poolanlæg.

Vi lægger rigtigt meget vægt på vores renomme og forsøger hele tiden at implementere dette i vores daglige arbejde, hos os selv og vore ansatte. Vi beskæftiger i dag 8 mand i alt fordelt med ca. 3 mand på kontoret og 5 montører, og vi servicerer en bred vifte af kunder; herunder sommerhuse, private boliger samt offentlige institutioner.

Omgangstonen i firmaet er meget fri og kemien imellem alle er pt. rigtig god. Udgangspunktet er, at vi alle skal have det godt og kunne lide at komme på arbejde hver morgen. Vi har frihed under ansvar som en af filosofierne bag firmaet.

Udover montering og reparation, forhandler vi et bredt sortiment indenfor:

  • Spabade
  • Poolanlæg
  • Damp- og saunaanlæg
  • Plejemidler, klordoseringsprodukter mm. til spa og pool.
    Du kan bestille alle disse produkter på vores web-shop: www.kemi2012.dk
  • Elektronik & styringer
  • Varmepumper & affugtning

 

www.duoline.dk

Tom Lauridsen
duoline@duoline.dk

Tlf.: 30 55 84 02