Lund Forsikringsformidling

Lund Forsikringsformidling er forsikringsformidler for Gartnernes Forsikring og drives af Niels Lund. Vi ønsker vi at give den bedst mulige service for vores kunder. Derfor yder vi altid kompetent rådgivning og personlig betjening.

Hos os er du mere end blot et nummer - og vi gør en stor indsats for at kende dine behov til bunds. Kun derved kan vi sikre at du får præcis den forsikring du eller din virksomhed har brug for. Og skulle uheldet være ude - er vi ikke længere end et telefonopkald væk.  

MED DINE FORSIKRINGER HOS LUND FORSIKRINGSFORMIDLING FÅR DU:

  • Personlig betjening
  • Kompetent rådgivning
  • Én kontaktperson
  • Hurtig tilbagemelding
  • Ingen telefonkø
  • Stor erfaring
  • Fair priser

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?
Vi tilbyder en lang række forskellige forsikringsløsninger, tilpasset dine specifikke behov. Blandt andet Auto-, Privat-, Erhvervs- og Landbrugsforsikringer. Vores primære kundegruppe er personer og virksomheder i Syd- og Vestjylland - men skulle du komme fra et andet sted i landet er du naturligvis også velkommen hos os. 

OM GARTNERNES FORSIKRING
Gartnernes Forsikring hører til blandt de ældste forsikringsselskaber i Danmark. Selskabet er grundlagt af de danske gartnere i 1908 som et kundeejet selskab. - Vi er stadigvæk et kundeejet selskab, så der er ingen aktionærer, som skal tilgodeses. I de første mange år tegnede selskabet udelukkende forsikringer til gartneri- og andet jordbrugserhverv. Vores forretningsområde er dog siden blevet udvidet, og i dag tilbyder selskabet alle former for forsikringer – også til private – vi dækker hele familiens forsikringsbehov. – Vi tegner også liv og pension i samarbejde med AP Pension – så vi er et såkaldt ”full service” forsikringsselskab.

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive kunde hos Lund Forsikringsformidling er du velkommen til at kontakte Niels Lund

 

www.lundforsikring.dk

Niels lund
lund@garfors.dk

Tlf.: 40 80 10 34